Vi tar miljøansvar på alvor

TREFADDER

Merkur Grafisk er stolte over å være trefaddere! Som Trefadder blir bedriften karbonnøytral gjennom treplanting, og fadderskapet bidrar til finansiering av klimaskoger i Norge. Visste du at ved å plante 5 trær i året blir du karbonnøytral? Trefadder-konseptet er helt i tråd med våre grønne visjoner, og vi gleder oss til å bidra til en litt grønnere verden.

LES MER HOS TREFADDER

 

trefadder-160.png

MILJØFYRTÅRN

Merkur Grafisk er et miljøfyrtårn! Vi har et dedikert og engasjert forhold til miljø og bærekraft, og nå har våre grønne grep båret frukter. Dette er stort for oss, og vi er svært stolte av Miljøfyrtårn- sertifikatet vi har fått fra Stiftelsen Miljøfyrtårn. Sertifikatet viser at våre strenge kriterier innen arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk er tilfredsstilt.

LES MER HOS MILJØFYRTÅRN

 

Miljoefyrtaarn-75.png

MILJØMERKET SVANEN

Merkur Grafisk var blant de første svanemerkede grafiske bedriftene i Norge. Vi jobber kontinuerlig med miljøprosessene i bedriften, for hele tiden å ligge i forkant av miljøkravene som stilles til enhver tid. 

LES MER HOS MILJØMERKET SVANEN

 

svanelogo-65.png

TRYKT I NORGE

Vi er stolte av å merke våre produkter med «Trykt i Norge». Trykt i Norge-merket signaliserer at trykksaken er kortreist og produsert av en norsk grafisk bedrift som er medlem i Grafisk bransjeforening, Norsk industri og NHO.

LES MER HOS NORSK INDUSTRI

 

 Trykt_i_Norge_CMYK_65.png

PARTNERSKAP MED TWO SIDES NORDIC

Som en av de første bedriftene i Norge er vi nå en del av et miljøsamarbeid med Two Sides Nordics. Som medlem av Two Sides jobber vi sammen for at print skal beholde sin posisjon som en av de mest kraftfulle, miljøvennlige og pålitelige kommunikasjonskanalene for kommende generasjoner.

LES MER HOS TWO SIDES

 

twoside-65.png